top of page

Afwasunit: Een Efficiënte Oplossing voor een Naadloze Afwaservaring

Als het gaat om professionele keukens, is een goed georganiseerde afwasruimte van essentieel belang. Het handmatig afwassen van borden, bestek en pannen kan tijdrovend zijn en kostbare arbeidsuren in beslag nemen. Daarom is het huren van een hoogwaardige afwasunit met alle benodigde faciliteiten een verstandige keuze.

Efficiëntie en functionaliteit

Een afwasunit die voorzien is van een afwasstraat, roestvrijstalen tafels, een krachtige afzuiger en een antislipvloer biedt de perfecte oplossing voor professionele keukens. Met deze ruime opstelling kunnen meerdere medewerkers tegelijkertijd efficiënt werken, waardoor de doorstroming van de vaat soepel verloopt.

 

De roestvrijstalen tafels bieden voldoende werkruimte om vuile vaat te sorteren en schoon serviesgoed op te stapelen. Het duurzame materiaal is bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het goed bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien zorgt de antislipvloer voor extra veiligheid in de werkomgeving, zelfs wanneer er water of zeep gemorst wordt.

Hygiëne en schoonmaak

In een professionele keuken is hygiëne van het grootste belang. Een goed ontworpen afwasunit maakt grondige reiniging mogelijk, zodat er geen vuil of bacteriën achterblijven op de vaat of in de apparatuur.

 

Roestvrijstalen tafels zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn bestand tegen vlekken en nemen geen geuren op, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een omgeving waar voedselbereiding centraal staat.

Afwascontainer huren
Afwascontainer hardcups tijdelijke afwas

Montage en demontage

Onze medewerkers monteren en demonteren de mobiele unit ter plekke en coördineren het laden en lossen. De benodigde aan- en afvoermaterialen en stroompunten inclusief kabels dienen klaar te liggen, zodat onze gespecialiseerde medewerkers de mobiele keuken startklaar kunnen maken.

Uitrusting

 • Antislipvloer (R12)

 • Elektrische verwarming, verlichting

 • Geïntegreerde vloergoot met stankafsluiter
  (3.000 x 300 mm)

 • Wanden en plafonds uitgevoerd in naadloos
  polyester

 • Hoofdverdeelkast met onderverdeling en
  hoofdschakelaar

 • Warmwaterboiler 2 x 10 liter

 • Papier handdoekhouder en 2 zeepdispensers

 • Dakluiken en ramen

Specificaties

Afmetingen: 6.000 x 3.000 x 3.000

mm uitwendig

Gewicht: 5.000 kg*

Aansluitingen
 

Koud water: 3/4* 2,5 - 6 bar

Afvoer: 110 mm PP-buis

Electra: 400V 3 ~ +N +PE 160Amp* ​

230V 1 ~ +N +PE 16Amp*

Vorstbewaking

bottom of page