top of page
Ontwerpen op een Tablet

Mobiele units zijn de ideale oplossing voor tijdelijke behoeften op het gebied van keukens, slaapunits, toiletten en douches. Of je nu een evenement organiseert, een bouwplaats hebt of extra ruimte nodig hebt tijdens renovaties, mobiele units bieden flexibiliteit en gemak.

 

Met mobiele keukenunits kun je eenvoudig maaltijden bereiden op locatie. Ze zijn uitgerust met alle benodigde apparatuur en voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsnormen. Deze units kunnen snel worden geïnstalleerd en zijn volledig functioneel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor slaapgelegenheden bieden mobiele slaapunits comfortabele bedden en een rustige omgeving voor werknemers of gasten. Ze zijn snel te plaatsen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw project.

 

Daarnaast zijn er ook mobiele toilet- en doucheunits beschikbaar. Deze bieden sanitair gemak op elke locatie, zonder dat er vaste installaties nodig zijn.

 

Het transport van deze units wordt vaak in eigen beheer uitgevoerd, inclusief het gebruik van kranen om ze op de gewenste plek te plaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of je nu een kortetermijnoplossing nodig hebt voor een evenement of een langdurige behoefte aan extra faciliteiten hebt, mobiele units bieden de perfecte oplossing.

Mobiele keuken transport
Koelcontainer
bottom of page